Sinds 1 Oktober 2018 zijn wij officieel verhuisd naar een grotere locatie. Onze nieuwe werkplek bevindt zich op het Startup City terrein op de Zernike campus, op steenworp afstand van ons vorige kantoor op het EnTranCe terrein.

De verhuizing komt vanwege gezonde groei. Onze vorige werkplek was helaas niet groot genoeg om op sommige dagen alle vaste én flexibele teamleden comfortabel te huisvesten. We behouden onze locatie op EnTranCe nog wel voor R&D activiteiten.

Met onze nieuwe werkplek komt vanzelfsprekend een nieuwe omgeving, welke allerminst bijzonder genoemd kan worden. Het bevindt zich op dé startup hub van de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanze Hogeschool, namelijk Startup City. Hier zitten we met meerdere startup’s in een gebouw en worden in een aansluitend gebouw colleges over ondernemerschap gegeven voor verschillende minors.

Wij vinden het als start-up belangrijk om ons kantoor dicht bij de knappe koppen van de Hanze en de RUG te huisvesten. Niet alleen om nieuw talent aan te trekken maar ook om studenten te stimuleren om te blijven ondernemen in het Noorden. Wij zien als geen ander veel jong talent naar de randstad vertrekken om daar aan de slag te gaan bij grote corporates, terwijl veel ontwikkelingen juist in het noorden heel interessant zijn, zeker op het gebied van energie. We helpen de studenten met praktische vraagstukken over ondernemerschap en het versterken van professionele netwerken in Groningen.

Nieuwe adres:

Envitron HQ
Kadijk 2,
9747 AT, Groningen

Zien we jou binnenkort ook eens verschijnen?