Ipad #1 Ipad #3 Profiteer nu van onze tijdelijke actie! Energiebesparingsplicht? Dat gaan we regelen. Vanaf 2021 wordt de energiebesparingsplicht streng gehandhaafd en loopt u risico op een boete indien u niet voldoet.

Envitron biedt u een passende oplossing om dit te voorkomen. We maken gegevens over uw verbruik op een eenvoudige manier inzichtelijk. Doordat we onze rapportages baseren op realtime energiedata creëren we gedetailleerd inzicht in de meest optimale besparingskansen.

Met deze maatregel voldoet u ook automatisch aan een van de voorwaarden voor de energiebesparingsplicht. U ontvangt een compleet pakket met uitleesmodule voor de slimme meter inclusief een inzichtportaal, de juiste kabels en ondersteuning tijdens installatie.

Let op: zonnepanelen is geen erkende maatregel voor de energiebesparingsplicht.

Ipad #1 1. Gezondheidszorg- en welzijnszorginstellingen
2. Kantoren
3. Onderwijsinstellingen
4. Sport en recreatie
5. Hotels en restaurants
6. Detailhandel
De verplichting houdt ook in dat u elk jaar een rapportage maakt over het functioneren van de klimaatinstallatie. U analyseert de gegevens en past de instellingen eventueel aan. Zo werkt de klimaatinstallatie zo efficiënt mogelijk. De rapportage is het bewijs voor het bevoegd gezag (gemeenten en omgevingsdienst) dat u aan de EBS-verplichting voldoet. Energiebesparing levert namelijk direct kostenbesparingen op. Wij helpen u hier graag mee verder.
Een erkende maatregel.
Voor verschillende bedrijfstakken.
Sinds 1 januari 2018 is een energiemanagementsysteem zoals die van Envitron een verplicht te nemen erkende maatregel voor energiebesparing die zich binnen vijf jaar terugverdiend. De maatregel geldt onder andere voor bedrijven in de volgende bedrijfstakken:

Ipad #1 1. Envi.Base Uitleesmodule voor de slimme meter.

- Beveiligde hardware
- Oneindige opslag capaciteit
- Verzamelt alle nodige data
- Uitbreidbaar met extra sensoren
- Plug-and-play
2. Web portaal Web portaal met realtime inzicht voor 3 jaar, met de volgende functionaliteiten:

- Energiedoelen instellen
- Alarmeringen instellen
- Energiegegevens downloaden
- Inzicht in energiegedrag per dag, week, maand, jaar
- Koppeling met lokaal weerstation voor temperatuurdata
3. Ondersteuning Ondersteuning tijdens installatie

- Eenvoudige installatie
- Configuratie via web app
- Snel gegevens aanpassen
- Direct online
Een totaalpakket. Speciaal voor u samengesteld.

Ipad #1 Software Profiteer vandaag nog van deze actie. Bestel hier. BESTEL NU!

Ref: #2 - Coen Verboom, Bouwgroep Dijkstra Draisma - “Met de Envi.Base kunnen we gemakkelijk en met één apparaat de data van verschillende platformen en/of installaties beschikbaar maken en monitoren.” Ref: #1 - Kelsey Wilson, Innovation Lighthouse - “At Innovation Lighthouse, we have worked with Envitron for several months in setting up a project at The Student Hotel, Amsterdam City, to measure guest water and energy behavior. They have come up with innovative ways to measure and capture data.” Ref: #3 - Jan van Dongen, Smurfit Kappa - “Op basis van de bevindingen kom je tot de ontdekking hoe je het snelst kunt besparen” Vertrouwen in elkaar. Lees wat bedrijven van ons vinden.